AminIkmal :') <3
judge people easily ? F**K you

Sunday, 29 December 2013 @ 04:25 | 0 Comment [s]

first of all .. thanks for you yg da judge aku gila bab punya kan ?

sejujurnya .. dalam life kita .. kita tak bole simply judge people .. and one more things , bila da judge org tu , ringan2 kan lah molot yg comel momel tu minta maaf .. ehh tak luak mana pun la duit kt dlm wallet lapok kau tu if ringnkan molot minta maaf ..
mungkin kau ngk luaran org tu jahaat .. ligat *bahasa melaka atau bahasa umumnya nakal , tp tau tak dpn blakang ceritanya ? tktau kan .. so rasanya tak perlula judge org .. org yg suka judge diri orng lain nh mmg selalu nya kena pinggir habis .. kena kutuk ..*org judge kau balik .. and yg most teruk bab skali bila org ckp *gaya kau takda life    hahaa .. kot ? ehh takda kerja lain ke nak judge orang ? someday org tu gak yang kau cari time susah kan ? bagi manusia yang molot cm bontot ayam tu , udah la ye .. tkya laa nak judge org kalau tknak org lain judge kau .. okeh ?

*petikan berbahasa melaka yang kasau punya haha

Published with Blogger-droid v2.0.10


Older Post | Newer Post
Blog's Owner <3





holla you olz , im the owner of this blog . enjoy reading my post . no hater ,no copy cat tautau :)ite tubet awak nanti :)

underline, bold, strike and italic

blockqoute


My Precious Gift :')





Amin Ikmal khalili Aminuddin <3 beby , you are my virus, You will make it painful for me, I want you again and again, I crazily want you, I love you so much, Even if I’m in pain after pain, I love you until the day I day :') :*


Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!





YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!