AminIkmal :') <3
abg prihatin wuhuu !

Tuesday, 10 December 2013 @ 02:32 | 0 Comment [s]



Holla lola ! *fuhfuhh berhabuk tahap gila bab kan blog aku skrng ? Haha .. Deii ape tknya .. Lappy rosak kot Y.Y dua bulan trsadai mcm tu ja Y.Y
Ape kena update ppagi buta nh ? Rasanya ada tak yg baca blog aku lagi ? *sob sembur hingus
Aku tgh kerja ackteli . Seven e ja pun smentara mnunggu big exam aku punya result .. Mak aii Y.Y bole tahan lerr .. Apa2 nnti aku update lepas nh k ?
Aku nak crita tntang abg aku sorng nh . aku tak tau la , dlm byk2 abg angkt aku sblum nh , hati abg angkt aku yg nh suci murni . LOL . *dak alex baca nh mesti kembang mambang hidung dia . relay aku dgn dia pun mmg la mcm abg and adik but most kepada brutal punya . wahaha XD brutal tak brutal la . aku dgn dia ckp kau aku ja pun .. stakat baling perkataan bebal bodoh sesama sendiri tu takda hal punya . *kata brutal . *kata orng melaka lol .  tapi brutal2 dia pun dia baik kot ..

hari nh aku shift malam , balik kul 7 pg . tauk2 dalam kul 3 tercegat muka dia kt pintu masuk seven e . dia nampak aku , dia kuar balik . i thought mungkin dia sgn * abg aku nak sgn ? wole jalan . rupanya , dia bawak burger kfc untk aku . awww :') sweet abak ang . siap borang permohonan kerja kfc .. aku pnh mengadu kat dia yg gaji seven e kecik .. basic seven half ja kut . kfc nine full .. tk sngka lak dia tolong ambil kan aku borng tu . scarifice hantar pepagi burger kfc kat aku :') terharu pun ada . bukan pun dah mmg ssgt tharu ! masa nak bagi tu smpat lagi nak nyakitkan hati aku ' dik , kau keje ke baca komik ? do mak ai '  . kurang punya abg . kau tk nmpk aku tgh ngntuk gila max nh ?
btw thanks abg :') the best abg ever mungkin :') alex is adek ! go go go ! haha :') thanks kau ingt adk kau ttgh pgi lapau buat kerja :') thanks giler :')
Published with Blogger-droid v2.0.10

Labels:



Older Post | Newer Post
Blog's Owner <3





holla you olz , im the owner of this blog . enjoy reading my post . no hater ,no copy cat tautau :)ite tubet awak nanti :)

underline, bold, strike and italic

blockqoute


My Precious Gift :')





Amin Ikmal khalili Aminuddin <3 beby , you are my virus, You will make it painful for me, I want you again and again, I crazily want you, I love you so much, Even if I’m in pain after pain, I love you until the day I day :') :*


Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!





YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!