AminIkmal :') <3
night .alone .

Monday, 7 October 2013 @ 01:37 | 0 Comment [s]

holla you olzz .. lama sua aku tinggalkan blog nh . malas lah nak on lappy . cuz ,nanti nak online , on twitt . stalk lili . taknak . cukup . buat masa nh . aku nak cool dulu . concern kat spm aku yang reaaalyyy reaaalllyyy around the corner . dah nak penghujung cinta dah nh .. pejam celik pejam celik , tak sampai sebulan lgi .

okay dah , update aku kali nh bukan sebab nak cerita tentang big exam ,but tentang malam tadi .malam yang aku rasa .. tak tau kenapa jiwa aku nh kering sangat .

act ,aku ada masalah dengan dak a . serius , macam .. entahlah ,kenapa makin dekat spm ,makin melambak2 masalah ? fening ~ aku pergi rumah dia nek basikal , dalam pukul 9 kut , dak awi naik motor dengan dia . aku duk rumah dia pun,macam tak buat apa , seyes ,macam . kosong k kosong , dia dah study dengan awi .and aku rasa really neglected . so i decided to go back alone without sesape temankan aku . dari a.tawar ,naik basikal , sampai ke kampung aku .bayangkan , dalam pukul 10 suku masa tuu .aku beranikan diri bergerak sorang2 , tanpa bawak pisau *kot2 ada orang nak colek aku kan . yelah , jalan kampung tu sunyi sgt . kereta dua tiga biji ja beb yang lalu .sunyi habis . pukul 10 MALAM ! konfem2 ramai yang dah tidur .

dalam perjalanan tuu ,aku tawakal ja kat Allah ,aku risau sgt kat diri aku ,terutama sekali maruah aku . kot2 ada jantan2 yang follow aku diam2 ,campak aku kat semak kampung tu , aku nak minta tolong siapa . sepanjang jalan tu aku menangis ja , nak sgt lili ada , teman aku masa tuu , masa tu rasa ,meremang bulu roma pun ada . mulut nh tak habis2 cakap " biy , takut biy , takut " sambil nangis ,sambil bawak beskal .. masih tu aku nak sangat call dak bono , teman kan aku , lepas dari kampung tu dahla , sebab kampung aku tu aku dah tak takut sgt .plus rumah bono kat kampung aku ja .dia pun memalam bukan ade kerja .. tapi ..aku takda no bono , ada pun no lama dia , ada kepandai sgt gi rendmkan  fon dia dalam lubang jambam T.T aku rasa tu ja salah stu cara untuk elakkan perkara negatif blaku kat aku . tapi , no baru dia aku takda . apa lah nasib aku malam tadi ..

sampai  ruma , aku terus menangis , teresak2 aku . takut mungkin .. takpelahh .sekarang , baru aku dpt bezakan , mana shabat , dan mana kawan . sgt bbeza . agknya  , kalau biy ada ,dia snggup tak keluar rumah , hantar aku balik ? :'(

masa dah sampai kat kampung tuu , ada lelaki kurang siuman kejar aku , naik basikal  but thanks God , masa tu rumah aku tak jauh lagi , and basikal aku fixie , so kiranya move lebih laju lah , bila dia nampak aku masuk ke halaman rumah , dia terus patah balik . ya Allah takutnya aku .

thanks God , kau ada menjadi pelindung aku walau di mana aku pergi , alhamdulillah :')

and soleha , kau dah tau kan , beza kawan , beza lawan , semua perkara yang berlaku mmbuatkan aku lebih matang dalam mmbuat keputusan hidup , 2 months to go ,and ill be ex-tnsza . and ill meet new friends .aku nak cari sahabat cam huda , syazana and z :') terima apa adanya aku dan kekurangan aku :') inshaa Allah :')


Older Post | Newer Post
Blog's Owner <3





holla you olz , im the owner of this blog . enjoy reading my post . no hater ,no copy cat tautau :)ite tubet awak nanti :)

underline, bold, strike and italic

blockqoute


My Precious Gift :')





Amin Ikmal khalili Aminuddin <3 beby , you are my virus, You will make it painful for me, I want you again and again, I crazily want you, I love you so much, Even if I’m in pain after pain, I love you until the day I day :') :*


Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!





YOUR CBOX CODE HERE BEBEH!


The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!